V sredo, 21. 6. 2023, smo uspešno šolsko leto obeležili s proslavo ob dnevu državnosti in prireditvijo ob zaključku šolskega leta.

Proslavo smo pričeli s slovensko himno in nadaljevali s podružnično himno. Skozi prireditev sto nas sproščeno popeljali učenki tretjega razreda, Ela Tisa in Lara ter učenec Jure iz četrtega razreda. Nik, Zoja, Sara in Vita so na odru razglabljali o pomenu državnih simbolov in prišli do spoznanja, da so prav vsi enako pomembni. Ob živahnih ritmih pesmi Ura je na morje šla in Kekčeve pesmi so nam program popestrili naši mladi talenti na kitari, bobnih, kahonu in harmoniki. Prvošolci so nam zaplesali ples Hello, učenci drugih razredov so nam zapeli pesem Čmrlj trobentač, učenci 3. in 4. razreda pa so nas z avtobusom popeljali na počitnice. Vsem učencem smo podelili priznanja in pohvale za dosežke na posameznih področjih. Spodbudne besede ob koncu prireditve so nam namenili vodja podružnice, ravnatelj šole in župan občine Majšperk.

S poslano čokolado velikanko nas je presenetila ga. Danica Purg, častna občanka občine Majšperk in s tem poskrbela za še slajši zaključek šolskega leta.

Dostopnost