Dragi naši učenci, spoštovani starši!

Naj vas v teh dneh, ko se skupaj borimo, da zaustavimo epidemijo, kar zahteva veliko mero potrpežljivosti in medsebojnega sodelovanja, pozdravim z mislijo Petra de Vriesa:

Na svetu nismo zato, da bi gledali drug skozi drugega, ampak da bi drug drugemu pomagali.

Vem, da je v teh decembrskih dneh težko razumeti vse ukrepe, ki so bili sprejeti. Zavedati pa se moramo, da so bili uvedeni z enim samim namenom – zaustaviti epidemijo koronavirusa.

V ta namen ostajajo šolska vrata zaprta in v ponedeljek, 14. 12. 2020, nadaljujemo z delom na daljavo.

Dragi učenci, čeprav je v zadnjih tednih učenje na daljavo postalo del našega vsakdana in smo se nanj že kar nekoliko navadili, sem prepričana, da pogrešate svoje sošolce in sošolke in da si zdaj že vsi želite v šolo. Sporočamo vam, da smo ponosni na vaše sodelovanje, trud in napredek, ki ga izkazujete v tem času.

Spoštovani starši, zahvaljujemo se tudi vam, ki podpirate svoje otroke pri učenju, hkrati pa uspešno usklajujete vse službene in družinske obveznosti. Še naprej vas prosimo, da motivirate svoje otroke k samostojnemu delu, dovolite jim, da pokažejo, da zmorejo sami, hkrati pa imejte pregled nad tem, kaj in kako delajo za šolo. Izkoristite čas izven pouka in vašega delovnika za skupne trenutke z najbližjimi, za pogovore, za igro, za družinsko branje, naj bo to čas, ko se razbremenite tako vi kot vaši otroci.

Želimo vam prijeten zaključek tedna. Varujte svoje zdravje, ostanite močni, predvsem pa, kljub drugačnemu mesecu decembru, optimistični in pozitivni.

Skupaj bomo zagotovo zmogli.

Kolektiv OŠ Majšperk

Dostopnost