Pozdravljeni!

Zdaj smo se že kar malo navadili, da poteka naše delo drugače. A mislim, da ni tako hudo, kot se je najprej zdelo. Vsak se po svojih najboljših močeh trudi, da prispeva k temu, da bomo ostali “fit”  glede šolskih obveznosti in tudi telesno. Vem, da veliko presedite pred računalniki in pišete. Zato je še toliko bolj pomembno, da greste tudi ven in se razmigate. Prihajajo vremensko lepši dnevi – izkoristite jih!

Pošljite kakšno fotografijo utrinkov vašega vsakdana. Z veseljem jo bomo objavili na naši strani.

Vsem pa želim OSTANITE ZDRAVI IN OSTANITE DOMA!

Nekaj utrinkov iz vašega vsakdana…

     

   

Ustvarjamo in še naprej pozivamo – OSTANI DOMA!

     

  

IN SEVEDA ZAHVALA VSEM STARŠEM, ki se skupaj z nami učitelji trudite, da bi vaši, naši otroci čim lažje prebrodili nastalo situacijo. Kot vidite sami, smo skupaj uspešni. Prve težave smo premostili, zdaj pa pogumno naprej!

   Učenje v naravi!

NEKAJ PREDPRAZNIČNIH UTRINKOV!

      

Še malo, pa vikend, ki bo drugačen kot ostali. Pisan, poln dobrot.  V petek pa je pred teboj dan dejavnosti – tehniški dan, ki bo praznično obarvan. Večina se vas na praznike že pripravlja in pridno pošiljate tudi fotografije nastalega. Hvala vam!

      
     

Za danes pa vas vse lepo pozdravljam in želim čudovite praznike! Čeprav kar doma, brez obiskov – pa vendarle z našimi najdražjimi.

Velika noč : Pozitivne Misli    Kolektiv PŠ Stoperce

 

Dostopnost