Spoštovani učenci in starši

Svetovalna delavka se v času šolanja na daljavo od doma strokovno vključuje v dejavnosti pomoči na področju vsakdanjega življenja in dela za šolo.
V primeru kakršnega koli vprašanja glede učenja in počutja (stiske, negotovosti, zaskrbljenosti, strahu, jeze … ) pišite na elektronski naslov pernek.anja@os-majsperk.si ali pa pišete v klepet v MS Teams.

Prav tako vas vabimo, da redno spremljate zavihek “Svetovalna služba“, kjer so objavljeni uporabni članki, ideje za preživljanje prostega časa in drugo. S klikom na slikici na isti strani, “Hej ti, rabiš mal’ pomoči?” – za otroke in mladostnike in “Kako naprej?” – za odrasle, lahko dostopate tudi do drugih načinov pomoči, uporabnih kontaktov in telefonskih številk, če se morda znajdete v kakšni stiski ali pa se čutite zaskrbljeni.

Devetošolce pa še posebej vabimo na spremljanje zavihka “Karierna orientacija“, kjer so objavljene aktualne in sprotne informacije v zvezi z vpisom v srednjo šolo in drugimi aktivnostmi, povezanimi s karierno orientacijo.

Lepo pozdravljeni,

ŠSD Anja Pernek

Dostopnost