V tednu od 17. oktobra 2022 do 21. oktobra 2022 smo v šoli izvedli prvo, jesensko, zbiralno akcijo starega papirja. Bili smo izjemno uspešni, saj smo skupaj zbrali več kot 5,6 tone papirja! Zabojnik za star papir se je ves teden pridno polnil in ponovno ste dokazali, da skupaj zmoremo. Zbiralna akcija je tokrat potekala na drugačen način – tekmovalno, kar je bila dodatna spodbuda za sodelujoče. V tokratni akciji so bili najuspešnejši učenci podružnice Ptujska Gora, ki so zbrali kar 924 kg papirja, kar predstavlja 28 kilogramov na učenca, tesno za petami pa jim sledijo učenci 5. a matične šole, ki so zbrali 25 kilogramov papirja na učenca, skupaj 582 kilogramov.

Iz srca se zahvaljujemo prav vsem, ki ste se tokratne akcije zbiranja papirja udeležili in s tem prispevali sredstva v šolski sklad. Hvala tudi vam, spoštovani starši, za tehnično pomoč – tehtanje, vezanje in prevoz papirja.

Do tekem v Planici nas loči še kar nekaj časa in do takrat bomo organizirali še eno zbiralno akcijo. Že sedaj vas vabimo, da pridno shranite ves papir in se nam v novi akciji ponovno pridružite.

Nič še ni zamujenega, prav vsak oddelek naše šole še ima možnost, da v novi akciji nadoknadi zaostanek in si ogleda eno od tekem v Planici!

Vsem še enkrat iskrena hvala.

Zaposleni v JZ OŠ Majšperk

Dostopnost