Tudi letos smo na naši šoli obeležili Tradicionalni slovenski zajtrk in z njim ozaveščali učence o pomenu zdravega zajtrka. Letošnja tema dneva slovenske hrane je bila »Kruh za zajtrk – super dan!« Pogovarjali smo se o pomenu rednega uživanja zajtrka, lokalni pridelavi hrane, kulturnem uživanju hrane, žitih in kruhu in brali zgodbice.
Z učenci smo se o žitih in kruhu pogovarjali že pred Tradicionalnim slovenskim zajtrkom in v sklopu tega sodelovali z lokalnim okoljem, z društvom Tisa Ptujska Gora, za kar se jim iz srca zahvaljujemo.
![](https://www.os-majsperk.si/files/2023/11/20231117_080219-5-edited-1-scaled.jpg)
![](https://www.os-majsperk.si/files/2023/11/20231117_080323-4-1024x768.jpg)
![](https://www.os-majsperk.si/files/2023/11/20231117_080329-4-1024x768.jpg)
![](https://www.os-majsperk.si/files/2023/11/20231117_080554-4-1024x768.jpg)
![](https://www.os-majsperk.si/files/2023/11/20231117_080649-4-1024x768.jpg)
![](https://www.os-majsperk.si/files/2023/11/IMG-6c0f87625ba4f587ef9ff419afad7f0d-V-4-1024x768.jpg)
![](https://www.os-majsperk.si/files/2023/11/IMG-9c3210f72fd11df51b2882483b6a56d3-V-4-1024x768.jpg)
![](https://www.os-majsperk.si/files/2023/11/IMG-d3427de7261ca99644ff147fe1162c42-V-4-1024x768.jpg)